Условия за ползване

Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Стоичков и синове" ООД от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн stoichkovi.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С използването на сайта, потребителят се съгласява и се задължава да спазва тези "Общи условия".

Търговец: "Стоичков и синове" ООД, ЕИК: 131152345, адрес по регистрация: гр. София, ул. Летоструй №66А, адрес за кореспонденция: гр. София, ул. Медникарска 1, МОЛ: Димитър Стоичков.

Сайтът си запазва правото да променя тези условия по всяко време.

 

Доставка

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на страната (до офис на ЕКОНТ, до адрес - чрез услугите на ЕКОНТ или собствен транспорт за гр. София). Има възможност да се направи поръчка и стоките да се вземат от обект на фирмата, като в този случай не се заплаща доставка. Доставката на стоки се заплаща в зависимост от цената на куриерската услуга по тарифа на спедиторската фирма. При извънгабаритни стоки над 10кг. доставката се извършва със собствен транспорт за гр. София и цената е по договаряне. При такъв вид стоки - едрогабаритни строителни материали - гипсокартон, строителни смеси и други подобни доставката се извършва до входа /партер/ на посочения адрес. За качване по стълбище или асансьор до апартамен се допалаща допълнително. Задължително наш представител се свързва с Вас за потвърждение на поръчката и поръчки няма да бъдат изпратени преди позваняване от наш служител. Доставката се извършва до 3 работни дни, като има възможност стоката да бъде изпратена в същия ден на поръчката, когато артикулът е в наличност и поръчка е направена до 14.00 часа. Сайтът си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка, като клиентът ще бъде уведомен за това.

При предварително плащане чрез банков превод:
В случай, че продукта не бъде доставен поради грешен адрес, ненамерен адрес или отсъствие на клиента, а плащането е направено, в срок до 40 работни дни се възстановява сумата на клиента. Удържат се разходите по куриерските услуги.

 

Методи на плащане

Всички плащания в сайта се извършват в български лева!

1. Плащане при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички поръчки се изпращат с опция "отвори преди да платиш".
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната на сайта банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера, а само цената на доставката.

Поръчка

След завършване на поръчката до 24 часа ще се свържем с Вас за окончателно потвърждаване на данните за продукта и доставката. Получавате достъп до страницата с потребител и парола, където можете да преглеждате данните за поръчката: закупеният продукт с описание, дата на поръчката, адрес за доставка.

Гаранция

Отказ от поръчка Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). След проверка от страна на продавача до 40 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи. Потребителят има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока при спазване на законовите изисквания /Закона за задълженията и договорите, Закона за защита на потребителите/.  

Поверителност на данните

За извършване на поръчката потребителят трябва да се регистрира. Личните данни, които сайтът получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Сайтът гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя, което може да бъде изразено чрез изпращане на електронно съобщение към търговеца.  

 

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Stoichkovi.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Stoichkovi.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение на потребителя. Сайтът се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

Количката е празна