Цена: 0BGN - 62.9BGN
Покажи по:

Бидон 20л. - кръгъл с винт


Арт №: 6091

10.50лв.
 

Бидон 20л. - къмпинг


Арт №: 6462

17.90лв.
 

Бидон 30л. с винт - БЯЛ


Арт №: 6678

19.90лв.
 

Бидон 30л. с обръч


Арт №: 6641

15.00 лв.
16.90 лв.

Бидон 40л. - квадратен с винт


Арт №: 6090

18.90лв.
 

Бидон 45л. с винт - БЯЛ


Арт №: 6679

23.90лв.
 

Бидон 60л. с обръч


Арт №: 6125

35.90лв.
 

Бидон 75л. с винт - БЯЛ


Арт №: 6680

39.90лв.
 

Бидон 80л. с винт


Арт №: 6498

32.90лв.
 

Бидон 100л. с обръч


Арт №: 6093

40.90лв.
 

Бидон 130л. с обръч


Арт №: 6126

44.90лв.
 

Бидон 160л. с обръч


Арт №: 6384

58.90лв.
 

Бидон 220л. с обръч


Арт №: 6640

62.90лв.
 

Бидон 23л. кръгъл с винт


Арт №: 6692

15.80лв.
 

Буркан с дръжка - 1л.


Арт №: 6480

1.90лв.
 

Буркан с дръжка - 2л.


Арт №: 6481

2.50лв.
 

Буркан с дръжка - 3л.


Арт №: 6482

3.80лв.
 

Буркан с дръжка - 5л.


Арт №: 6485

4.40лв.
 

Решетка за бидон


Арт №: 6584

2.90лв.
 

Туба 5л.


Арт №: 6077

4.50лв.
 

Туба 10л.


Арт №: 6078

9.90лв.
 

Туба 20л. - ВТ


Арт №: 6086

20.90лв.
 

Туба 30л. с кранче ГОЛЯМА


Арт №: 6359

22.90лв.
 

Умивалник метален


Арт №: 6213

29.90лв.
 

Бидони – качество и разнообразие

Бидони – качество и разнообразие

В продуктовия си асортимент ние предлагаме различни по предназначение и вид бидони, включително и аксесоари към тях като решетка и щуцери.

При нас ще откриете пластмасови бидони с класически и нестандартен дизайн в най-приложимите капацитети на вместимост, вариращи от 25 до 220 л. Спрямо Вашите нужди предлагаме и различни по форма бидони, които са предназначени за широка употреба и максимално лесно използване.

Бидоните ни са устойчиви на големи температурни амплитуди и на директни слънчеви лъчи, защото са изработени от изключително висококачествена пластмаса. Огромно тяхно предимство е начинът, по който се захващат капаците към основното тяло, което е гаранция както за пълна сигурност при ползване, така и за целесъобразна функционалност, без риск от нежелано отваряне.

Уплътнението осигурява лесно и удобно съхранение на съдържанието на бидона, запазвайки неговата цялост и качества.

Отворът е достатъчно голям, за да можете безпроблемно да слагате, съхранявате и изваждате това, което решите. Затвореният бидон не позволява на сложеното в него да изпадне или изтече, осигурявайки му сигурна защита.

Предлагаме бидони с и без канелка. Тя дава възможност за лесно източване на течности и прави цялата процедура значително по-бърза.

Огромно предимство на нашите бидони са техните достъпни цени и лесна поръчка.

Защо пластмасови бидони, а не метални?

Ние предлагаме пластмасови бидони, които са резултат от съвременно производство и специална технология, включваща използването на висококачествени материали.

Готовите изделия, които предлагаме се отличават с максимална функционалност и гарантиран дълъг експлоатационен живот.

Пластмасовите бидони се отличават с редица качества в сравнение със своите метални аналози. Основните техни предимства са:

● Устойчивост на климатични условия

● Устойчивост на корозия

● Екологичност

● Безопасност

● Значително по-дълъг срок на експлоатация

В допълнение може да се каже и това, че пластмасовите бидони са много по-леки, което ги прави много по-удобни за пренасяне, поддържане и др.

Те не задържат миризмите на съхраняваното в тях съдържание, запазвайки естествените качества и свойства на всичко поставено в тях. Всичко това ги прави предпочитан и търсен вариант.

 

Най-добрите оферти за бидони 1
Най-добрите оферти за бидони
 

Вместимост на предлаганите от нас бидони

Предлагаме бидони с различна вместимост, форма и начин на затваряне – с обръч или винт. Тяхното приложение се определя спрямо нуждите и желанията на всеки клиент:

20 л. – с канелка за общи нужди

23 л. – кръгъл с винт

25 л. – кръгъл с винт

30 л. – бял с винт

30 л. – универсален

40 л. – квадратен с винт

45 л. – с винт.

60 л. – с обръч

75 л. – с винт

80 л. – с винт

100 л. – с обръч

120 л. – с обръч

160 л. – с обръч

220 л. – с обръч

Нашите бидони са произведени по специална технология, покриваща всички европейски изисквания за качество. В тях може да се съхраняват течности, храни и предмети от различен характер, което включва също бензин и горива, химикали и др.

Издържат дори на екстремни температурни условия и резки амплитудни промени, UV лъчи и всякакви атмосферни влияния. Голям техен плюс е лесното и бързо почистване, като и тяхната удароустойчивост. Не съдържат съставки или елементи, които да са вредни за човешкото здраве.

Намират приложение като резервоари на вода, тъй като са сертифицирани и подходящи за съхраняването на течности и бидони за директна консумация.

Безпроблемно се използват в различни индустрии и отраслови браншове като земеделието например за съхранение на киселини, химикали и др.

Сертифицирани и подходящи са за складиране на питейна вода и алкохолни напитки.

Нашите бидони могат да бъдат използвани и като съд за ферментация.

Вижте: Всички бидони

 

Качествени бидони 2
Качествени бидони
 

Приложение на бидоните

Бидоните за идеален вариант за директно съхранение на вода и различни видове течности като вино и ракия например, за съхранение на хранителни и насипни бидони, сред които и популярното за България кисело зеле, но също така са подходящи и за поставянето на различни химични съединения и разтвори. Те гарантират безопасно съхранение на съдържанието за дълго време.

Удобни са за транспортиране и могат да бъдат полезни за най-разнообразни лични и търговски цели.

Те са изключително удобен вариант за хора, които пътуват и ходят например на къмпинг.

За тях препоръчваме следния вариант:

Бидон 20л. – къмпинг – Удобен и компактен пластмасов бидон за общи нужди. Той е перфектният вариант за съхранението и преноса на течности с различно предназначение. Устойчив е на слаби основи и киселини, а размерът му е 30х40х20см. За допълнителен комфорт, бидонът е оборудван с пластмасова канелка и здрава алуминиева дръжка за носене.

Може да бъде използван и като автономна пречиствателна станция за различни отпадъци и мръсни води.

Пластмасовите ни бидони могат да се използват в ниски, високи и умерени температурни граници, без да губят своите характеристики. Това се дължи на метода на производство, който гарантира издържливост и надеждност.

За Вашия апартамент, къща, градина, вила или др. – поръчайте Вашия бидон още сега и ще го използват и Вашите внуци!

 

Оферти за бидони 3
Оферти за бидони
 

 

 

Как да си приготвите кисело зеле в бидон?

По стара традиция, киселото зеле се прави по Димитровден. Зелето се слага в пластмасови бидони, които предварително се измиват. Както вече уточнихме – не ползвайте алуминиеви съдове, защото те ще се разядат и ще изпуснат вредни вещества, които ще попаднат в сока и зелето.

Изберете късен сорт зеле и подберете стегнати и твърди зелки, като съобразявате тяхната големина с отвора на бидона, който сте избрали.

За съд с вместимост 80 л. например са нужни приблизително 35 кг. зеле, което внимателно се изчиства от горните листа, ако те са почернели или увредени.

Издълбавате всеки кочан и слагате в него сол. Другият вариант е залеете всички зелки със саламура, за която разтваряте сол – съотношението е съответно 30-40 гр. на 1 литър вода. За най-добри резултати, използвайте морска едра сол.

В случай, че бидонът Ви няма канелка, още докато подреждате зелките, поставете маркуч, който да опира в дъното и да излиза от съда, за да можете лесно да преточвате.

Съвети: Ако сложите шепа ориз, ечемик или млечна царевица, ще улесните процеса на ферментация. За интересен цвят и допълнителен аромат можете да добавите няколко червени зелки, цвекло или ябълка.

Когато затваряте бидона, сложете някаква тежест отгоре – например добре измити обли камъни, за да се притисне зелето.

Прекалено високата температура е лош вариант и е препоръчително да се избягва.

След няколко дена от слагането на зелето започва и ферментацията и при появата на мехурчета е важно да ги отстранявате, защото иначе рискувате да развалите вкуса.и след налагането започва ферментацията. При появата на мехурчета на повърхността задължително я отстранявайте, за да не се развали вкусът на зелето.

Препоръчваме Ви да сложите няколко коренчета хрян, който има ефекта на консервант – стяга и запазва зелето за дълго време.

След като сте приключили с всички процедури, изнасяте бидона на студено, като температурата не бива да бъде по-висока от 10 градуса. За пресичане можете да използвате и натриев бензоат, който ще откриете в аптеките.

Ориентировъчно, от него се слага около 100 гр. на 100-литров бидон. Това можете да направите, когато зелето е вече кисело, защото в противен случай ще го пресечете докато е още сурово.

Различните размери, които предлгаме позволяват да направите избор, който най-пълно ще отговори на Вашите нужди, а цената на всеки от нашите бидони е абсолютен плюс. Те са издържливи, надеждни и удобни.

Вижте ги и изберете:

 

Видове бидони 4
Качествени бидони на добри цени
 

 

Огромно разнообразие от бидони 5
Видове бидони
 

 

Качествени бидони 6
Огромно разнообразие от бидони
 

 

Видове бидони 7
Качествени бидони
 

 

Повече за  бидони 8
Разнообразие от бидони
 

 

Видове бидони 9
Повече за бидони
 

 

Най-добрите оферти за бидони 10
Най-добрите оферти за бидони
 

Бидони – качество и разнообразие
Защо пластмасови бидони, а не метални?
Вместимост на предлаганите от нас бидони
Приложение на бидоните
Как да си приготвите кисело зеле в бидон?

Виж повече
Скрий

Количката е празна